Hihi ik zei ook niet dat het niet kon Dat is net zoiets als dingen na de datum nog opeten Ik heb kruiden in de kast staan die al een jaar over datum zijn... Niks mee aan de hand hoor...
Maar dat je hem niet 2x moet invriezen omdat ie dan droog wordt, das niet zo (misschien dat het wel zo is, maar das niet de voornaamste reden).
En het geldt niet alleen met vis en vlees, geld voor alle producten. Ik heb er juist met vlees minder moeite mee... Dit ligt in de supermarkt meestal al in de vriezer, wordt het ontdooit komt het in de winkel, ik koop het en gooi het weer in de vriezer... Alleen vlees bak ik altijd goed door en door (okay, sommige micro organismen kunnen ertegen, maar toch, meeste is dan toch echt wel dood )
Ik vries zelf nooit een taart 2x in... Maar das niet om bovenstaande reden, das gewoon omdat ik heel onhandig plan en uiteindelijk altijd alles in 1 dag doe, bakken, vullen en versieren... hihi