Onderwerp: Cake Pops met Fondant Glazuur??
Heel vaak krijgen wij dames (en heren) in de winkel die cake pops willen gaan maken. Ze hebben vaak al het boek van Bakerella, of lezen het inkijkexemplaar dat wij hebben liggen. En komen dan met de vraag over Fondant Glazuur...
Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik het altijd afraad om dat te gebruiken, maar meer om dat het mij niets lijkt, die mierzoete bijna siroop door je cake heen. Echter wil ik liever met echte feiten/ervaringen komen.. maarrrr geen zin (tijd) om dat zelf te ondervinden zeker omdat ik er al bijvoorbaat van gruwel om zo iets mierzoets te eten (ik vind glace's ook al zo zoet)
Ik raad mensen meestal aan om Monchou of botercreme te gebruiken, waarbij Monchou mij zelf het lekkerst lijkt.
Zijn er hier dames die het recept met fondant glazuur hebben uitgeprobeerd? Was het makkelijk werken (ook denkend aan het kneden en draaien van de balletjes) Was het wel lekker?
Thanks!!