Onderwerp: toef vraagje
Ik weet dat er al veel topics over zijn, heb ook met de zoekfunctie gezocht maar niet echt een antwoord gevonden op mijn vraag dus ik ga ze toch maar posten:
Ik ga voor het eerst cc maken met een toef. Ik moet ze echter vervoeren (toch een half uurtje rijden) en ze kunnen ter plaatse ook niet in de koelkast;
1) als ik de toef maak met gewone botercreme mix (funcakes) met kleurstof door en eventueel een smaakje, gaat dit dan niet smelten of inzakken?
2) En als ik de toef maak met slagroom (heel lang opgeklopt zodat ie bijna boter wordt), gaat dit smelten? of eventueel met mascarponekaas?
3) Hoe vervoeren jullie dit trouwens, want ik vermoed dat je heel snel deukjes enz krijgt in de toefjes als ze elkaar raken of een beetje door elkaar geschud worden in de wagen..
4) en als allerlaatste vraagje: ik had een toef gezien in twee kleuren (zoals een softijsje soms), hoe doe je dit?
Bedankt voor de antwoorden...