Stefantje schreef:Geen mixen gebruiken jo! is allemaal zo makkelijk! Als je een goed biscuit wil hebben moet je 5 eieren gebruiken en 230/270gr suiker gebruiken dit 20 minuten mixen.
180 gr bloem, 1 theelepel bakpoeder ( 10gr cacoapoeder voor choco)
Dit 2 keer door de zeef en dan naar die 20 minuten het lepel voor lepel bij de eiermix. daarna 10ml kokend water erbij. Dit in een bakblik.
10 minuten op 140, 10 minuten op 160 en daarna 15 minuten op 180. Bij een hoog en smal bakblik moet hij 10 minuten extra op 180graden. 
Aparte reactie " geen mixen gebruiken jo"
De hoeveelheden die jij vermeldt zijn echt niet voldoende voor een vierkant blik van 30 cm.....en ook het oplopend bakken is niet altijd de tovertruc, zeker niet als je niet weet wat voor oven de TS heeft.......en 20 min mixen
Wel fijn dat het bij jou allemaal ' zo makkelijk' gaat............
@Jernin.............bij de tabellen links staat ook de 30cm vierkant.........zowel voor de mix als voor de andere recepten.
Welke hoeveelhden heb je precies gebruikt? Wat voor oven heb je, weet je zeker dat je oven zo warm wordt al je vraagt (testen met een oventhermometer)...en je moet zowel je oven, je mixer als je ingredienten leren kennen...............
En voor het plaatsen van een foto kun je even kijken bij de sticky bovenaan in de taartenparade............daar staat het goed uitgelegd.