1

Onderwerp: botercreme

Hoe kan ik het beste botercreme maken en kan ik deze invriezen?

Re: botercreme

Wat wil je ermee doen? Vullen of afsmeren? Of toefjes maken?

"Het geluk in uw leven hangt af van de aard uwer gedachten."
https://www.facebook.com/Suikertaartjes.Suuz http://suikertaartjes-wavy-taart.blogspot.com/

3

Re: botercreme

toefje s maken of is dat niet lekker op een cc gevuld met slagroom

Re: botercreme

Lijkt mij wat veel van het goede eerlijk gezegd, maar er zijn vast mensen die het heerlijk vinden :)
Ik zou dan kiezen voor de swiss meringue  botercrème. Er staat een recept op mijn blog, mocht je dat nodig hebben :)

"Het geluk in uw leven hangt af van de aard uwer gedachten."
https://www.facebook.com/Suikertaartjes.Suuz http://suikertaartjes-wavy-taart.blogspot.com/

5

Re: botercreme

Zou ik persoonlijk niet doen. Is een beetje dubbelop. Je kan ze ook  vullen met jam. Dat lijkt me dan lekkerder.

6

Re: botercreme

als ik ze vul met jam kan ik ze dan invriezen? of is dat niet lekker

7

Re: botercreme

Ja hoor, kan prima.

8

Re: botercreme

daantje 21 schreef:

als ik ze vul met jam kan ik ze dan invriezen? of is dat niet lekker

Bedoel je nou dat je de cc's met toef in wil vriezen of alleen de botercreme? Uit je bericht begreep ik alleen de bc maar door deze reactie denk ik dat je de cc's bedoelt. Of snap ik het niet  :o .
Ik vul trouwens de cc's niet wanneer ik een toef doe....

9

Re: botercreme

Wil graag de hele cc invriezen met vulling en dan later een toef erop maken met bc of iets anders maar weet niets anders

10

Re: botercreme

daantje 21 schreef:

Wil graag de hele cc invriezen met vulling en dan later een toef erop maken met bc of iets anders maar weet niets anders

Dat is waarom ik in je andere topic reageerde over 4 (of 5 ) topics aanmaken die eigenlijk allemaal over hetzelfde gaan............nu is je vraag niet duidelijk (alhoewel over de toef heb ik je een reactie gegeven) en is niet voor iedereen duidelijk wat je nu wil maken........

En tuurlijk mag je meerdere topics aanmaken, maar eigenlijk gaan ze allemaal over hetzelfde: 160 cc's maken en je weet niet echt hoe of wat.............als je het centraal houdt in 1 topic, kan iedereen volgen waar je over denkt en waar je naartoe wilt..........

Gewoon ff mijn idee.......... O-)

11

Re: botercreme

oke dankje.
Mij idee ik wil 160 cupcake 's maken voor de  25 jarigebruiloft van mijn ouders nu wil ik alvast de cake s maken want ben de week ervoor al heel druk nu denk als ik alleen cupe cake doe en geen vulling is meschien beetje saai en wil er ook iets leuks op een toef en dan zilver balletjes ofzo want het feest is in de kleueren wit en zilver dus wil ik graag ideeen over het vullen en de toef erop en denk dat cb te botterig is en moet ook iets zijn dat ingevroren kan worden. zo goed?


iemand iedeeen

12

Re: botercreme

Ik vind een cc zonder vulling maar met toef niet saai.......
De cc's zou ik invriezen en pas op het laatst de toef erop. Ingevroren toeven gaat volgens mij niet werken  :nooo . Heb er geen ervaring mee maar volgens mij kan het niet eens. Ik zou dan de bc van de mix maken of de swiss meringue van Suuz.