Onderwerp: botercreme
Hoe kan ik het beste botercreme maken en kan ik deze invriezen?
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » botercreme
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Hoe kan ik het beste botercreme maken en kan ik deze invriezen?
Wat wil je ermee doen? Vullen of afsmeren? Of toefjes maken?
toefje s maken of is dat niet lekker op een cc gevuld met slagroom
Lijkt mij wat veel van het goede eerlijk gezegd, maar er zijn vast mensen die het heerlijk vinden
Ik zou dan kiezen voor de swiss meringue botercrème. Er staat een recept op mijn blog, mocht je dat nodig hebben
Zou ik persoonlijk niet doen. Is een beetje dubbelop. Je kan ze ook vullen met jam. Dat lijkt me dan lekkerder.
als ik ze vul met jam kan ik ze dan invriezen? of is dat niet lekker
als ik ze vul met jam kan ik ze dan invriezen? of is dat niet lekker
Bedoel je nou dat je de cc's met toef in wil vriezen of alleen de botercreme? Uit je bericht begreep ik alleen de bc maar door deze reactie denk ik dat je de cc's bedoelt. Of snap ik het niet .
Ik vul trouwens de cc's niet wanneer ik een toef doe....
Wil graag de hele cc invriezen met vulling en dan later een toef erop maken met bc of iets anders maar weet niets anders
Wil graag de hele cc invriezen met vulling en dan later een toef erop maken met bc of iets anders maar weet niets anders
Dat is waarom ik in je andere topic reageerde over 4 (of 5 ) topics aanmaken die eigenlijk allemaal over hetzelfde gaan............nu is je vraag niet duidelijk (alhoewel over de toef heb ik je een reactie gegeven) en is niet voor iedereen duidelijk wat je nu wil maken........
En tuurlijk mag je meerdere topics aanmaken, maar eigenlijk gaan ze allemaal over hetzelfde: 160 cc's maken en je weet niet echt hoe of wat.............als je het centraal houdt in 1 topic, kan iedereen volgen waar je over denkt en waar je naartoe wilt..........
Gewoon ff mijn idee..........
oke dankje.
Mij idee ik wil 160 cupcake 's maken voor de 25 jarigebruiloft van mijn ouders nu wil ik alvast de cake s maken want ben de week ervoor al heel druk nu denk als ik alleen cupe cake doe en geen vulling is meschien beetje saai en wil er ook iets leuks op een toef en dan zilver balletjes ofzo want het feest is in de kleueren wit en zilver dus wil ik graag ideeen over het vullen en de toef erop en denk dat cb te botterig is en moet ook iets zijn dat ingevroren kan worden. zo goed?
iemand iedeeen
Ik vind een cc zonder vulling maar met toef niet saai.......
De cc's zou ik invriezen en pas op het laatst de toef erop. Ingevroren toeven gaat volgens mij niet werken . Heb er geen ervaring mee maar volgens mij kan het niet eens. Ik zou dan de bc van de mix maken of de swiss meringue van Suuz.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » botercreme
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.