Onderwerp: bewaren taart, of gewoon nog niet maken?
Ik heb al wat zitten vogelen met de zoekfunctie, daar werd ik wel een klein beetje wijzer van, maar weet gewoon nog steeds niet wat ik moet doen...
Het zit zo: Mijn schoonpapa houdt morgen zijn feest omdat hij 50 is geworden. Nou ben ik TOEVALLIG vanmiddag vrij, ik had gisterenavond alle cupcakes al gebakken, omdat ik vanavond bedrijfsfeest heb. Dus die staan in taartdozen te wachten. Het biscuit had ik vorige week gebakken en ingevroren, die heb ik vanmorgen uitgehaald en zijn nu ontdooit.
MAAR: Ik zou erg graag nu meteen beginnen met vullen en bekleden. Omdat ik nu de tijd heb, en morgenvroeg heb ik maar een paar uurtjes (ben nog niet ervaren).
Ik gebruik als vulling banketbakkersroom (poeder met water) en aardbeienjam. In de cupcakes ook.
Ik weet niet OF het in de koelkast past, (komt op een spiegel te liggen, moet ik nog even gaan passen...) MAAR dan zit je weer als je het morgen uit de koelkast haalt, dat het marsepein gaat glimmen??
Zit echt even met m'n handen in 't haar...
Iemand ideeen of tips??