1

Onderwerp: Welke soorten vulling?

Ik heb een opdracht gekregen voor een verlovingstaart te maken voor zo'n 100 personen.

Maar nu komt het. Ze willen alleen chocolade als vulling. Hoe zouden jullie de taart vullen? Alleen met creme of mousse etc.

Groetjes Bianca

2

Re: Welke soorten vulling?

als de taart gekoeld kan staan dan is dunne laagjes chocolademousse wel lekker, of bonbonblocvulling.
Ik had laatst ook iemand die alles echt alleen van chocolade wilde. Heb toen het biscuit in 4 laagjes gesneden en dan de laagjes vulling iets dunner gehouden.

het hart neemt waar wat het oog niet kan zien. ( www.taartdesign.nl)

3

Re: Welke soorten vulling?

Ik zou ook voor de mouse gaan, mits het goed gekoeld blijft. Misschien wat gehakte gesuikerde nootjes er doorheen?

4

Re: Welke soorten vulling?

Of een krokante laag door een heel dun laagje gesmolten chocolade over een laag te gieten en te laten stollen

Groetjes Sanne

Re: Welke soorten vulling?

Denk niet dat het daar goed koel is. Had begrepen dat de taart de hele avond (17:30 tot 23:00) buiten de koeling bleef staan en ik neem aan dat hij ook niet meer van de plek gaat.  :think:

En echt koel zal het niet zijn in een zaal met 100 mensen.  :nooo

Groetjes Bianca

6

Re: Welke soorten vulling?

geen mousse en geen bavarois dus ;)