Onderwerp: Welke soorten vulling?
Ik heb een opdracht gekregen voor een verlovingstaart te maken voor zo'n 100 personen.
Maar nu komt het. Ze willen alleen chocolade als vulling. Hoe zouden jullie de taart vullen? Alleen met creme of mousse etc.
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Welke soorten vulling?
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Ik heb een opdracht gekregen voor een verlovingstaart te maken voor zo'n 100 personen.
Maar nu komt het. Ze willen alleen chocolade als vulling. Hoe zouden jullie de taart vullen? Alleen met creme of mousse etc.
als de taart gekoeld kan staan dan is dunne laagjes chocolademousse wel lekker, of bonbonblocvulling.
Ik had laatst ook iemand die alles echt alleen van chocolade wilde. Heb toen het biscuit in 4 laagjes gesneden en dan de laagjes vulling iets dunner gehouden.
Ik zou ook voor de mouse gaan, mits het goed gekoeld blijft. Misschien wat gehakte gesuikerde nootjes er doorheen?
Of een krokante laag door een heel dun laagje gesmolten chocolade over een laag te gieten en te laten stollen
Denk niet dat het daar goed koel is. Had begrepen dat de taart de hele avond (17:30 tot 23:00) buiten de koeling bleef staan en ik neem aan dat hij ook niet meer van de plek gaat.
En echt koel zal het niet zijn in een zaal met 100 mensen.
geen mousse en geen bavarois dus
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Welke soorten vulling?
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.