Ik zal het even voor je overtypen 
Edit: ik zie net dat ze het basisrecept voor cake gebruikt voor de cupcakes, maar misschien heb je er toch iets aan dus hier komt het. Het is voor twee ronde 20cm vormen.
Nodig
400g zachte boter
400g suiker
8 medium eieren
400g zelfrijzend bakmeel
(voor chocoladecake vervang je 100g bakmeel door 100g cacaopoeder en voeg 100 gesmolten chocolade aan het botersuikermengsel toe)
Doe de boter met de suiker in een kom en klop tot een licht en luchtig mengsel. Klop de eieren in een andere kom en giet ze beetje bij beetje bij het botermengsel terwijl je de mixer op halve snelheid zet. Voeg de bloem toe als het mengsel begint te schiften. Laat de mixer op hoge snelheid draaien.
Vet je bakvorm in met wat boter en vul het met de mix. Bak ongeveer 20minuten in een voorverwarmde oven van 200°C.
x Liefs van Lien x
Lekkere recepten, taarten, cupcakes en reviews:
www.joligateau.be