Onderwerp: slierten fondant (krullint)
Hai,
Kan iemand mij vertellen hoe ik het krullint effect krijg in de felle kleuren die je op de meeste taarten voorbij ziet komen?
Iets als een spiraal die uitgetrokken is.
bijv dank.
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Decoreren » slierten fondant (krullint)
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Hai,
Kan iemand mij vertellen hoe ik het krullint effect krijg in de felle kleuren die je op de meeste taarten voorbij ziet komen?
Iets als een spiraal die uitgetrokken is.
bijv dank.
Als je die tussen bv strikken bedoeld.
Reepjes fondant met thylose rond een rietje of bv potlood draaien.
Hard laten worden en er voorzichtig afhalen.
Dank je wel Emmy, ik heb het namelijk al eens eerder geprobeerd maar het brak gewoon in 2 dus ik dacht dat ik iets toch niet goed gedaan had.
Bedankt voor de tip ik zal het nogmaals uitproberen hoelang moet het drogen?
tot het hard is
Zou niet weten hoe lang precies maar al snel een paar uurtjes of nachtje denk ik
graag gedaan trouwens
Hahahahaha nou dan heb ik echt iets goed fouts gedaan ik heb het namelijk 1 hele dag laten drogen en nog brak het.
Heb je site bekeken leuke taarten maak je trouwens.
niet alle fondant word hard.
ik werk zelf met Pettinice.
En dank je voor het compliment
Het merk fondant waarmee ik het gedaan heb is callebaut misschien ligt het daaraan.
Dat ken ik niet zou kunnen
In de webshop staat netjes vermeld welke wel en niet hard worden.
ik vet het rietje meestal in met een beetje crisco, dan kun je de krullen er makkelijker afschuiven. Maar het risico dat er 1 breekt zit er nog altijd in hoor.
dank je wel ik ga het proberen!
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Decoreren » slierten fondant (krullint)
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.