Onderwerp: [algemene vragen] (royal?) icing
Hoi
Post niet zo heel vaak meer op het forum vanwege drukte etc, maar taartjes maken kon gelukkig nog wel tussendoor af en toe.
Nu had ik nog nooit met icing gewerkt en het leek me dus erg leuk een keertje wat te gaan oefenen met dit spul.
Dus ik heb plastic zakjes gekocht, funcakes royal icing, en via de shop het beginnerssetje van wilton (iets van 26 tips oid).
Om niet in dezelfde valkuilen te vallen als de rest:
Kan ik het nu wel of niet mixen met mijn kenwood pattisier? Ik lees namelijk verhalen over oververhitte kitchenaids e.d. en dat wil ik mijn mooie kenny dus niet aandoen.
Ik wil het spul voornamelijk gebruiken als decoratie. Dus lijntjes / bloemetjes etc. Waar op letten? Is er een soort algemene how to? Kan dit ook gewoon in de koeling?
Nouja, dit soort algemeenheden wil ik graag weten dus Wie kan mij wat tips/uitleg geven?
DP