Onderwerp: Biscuit zakt in en ruikt en smaakt 'eierig'
Hallo,
Ik ben bezig om een biscuit te bakken maar het wil helemaal niet lukken
Ik heb het nu 2 keer geprobeerd maar allebei de biscuits worden maar niet hoog. Het blijft een dun bodempje.
Ik heb al gezocht op deze site hoe dat kan komen, en ik las dat de eiermix licht geel moet zijn en moet aanvoelen als slagroom. Dat was dus niet zo bij mijn eerste biscuit. Dus ging ik het opnieuw proberen. De 2e keer was het mooi licht geel en romig. Ik heb de maizena en de bloem erbij geschept en meteen in de oven gedaan.
Maar nog was het niet hoog.
Mijn tweede probleem is dat de bodem heel eierig ruikt en smaakt. Nu denk ik dat dat komt doordat als ik de bloem en maizena door de eiermix schep, dan zie ik onderaan iets donkergeels. Is dit normaal of doe ik iets verkeerd?
Alvast bedankt!