Onderwerp: Kenwood KMX51 vs Kenwood MX patissier ook voor icing en botercreme
Lieve taartbakvrienden!
Al lang loop ik te dubben. Ik heb momenteel een handmixer van Braun (350 watt). Helaas vindt hij mij na 2 maal biscuitdeeg maken niet meer zo lief
Ik ben er al over uit dat het een, zoals sommige van jullie hem zo liefkozend noemen, "kennie" wordt.
Graag zou ik willen weten of jullie ervaringen hebben met de kenwood kmx51.
Op internet heb ik kunnen lezen dat deze een vermogen heeft van 500 watt en een kominhoud heeft van 4,6 liter.
Ik wil graag een keukenmachine hebben waar ik ook royal icing (van funcakes) en botercreme mee kan maken. Natuurlijk is het veruit het belangrijkste dat het biscuitdeeg heerlijk luchtig wordt!
Ik weet dat er veel vragen hierover zijn .. hopelijk kunnen jullie mij toch helpen!!!
Alvast heel erg bedankt voor jullie reacties!