Onderwerp: kant-en-klaar slagroom in taart
Kan ik kant-en-klare slagroom gebruiken in mijn taart. Heeft iemand daar ervaring mee? zakt het in?
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » kant-en-klaar slagroom in taart
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Kan ik kant-en-klare slagroom gebruiken in mijn taart. Heeft iemand daar ervaring mee? zakt het in?
Mijn buurvrouw heeft het pas geleden gedaan en ik heb van haar geen klachten gehoord.
Bedoel je uit een spuitbus? Die zakt supersnel in. Uit zo'n pot minder snel, maar het loopt evengoed wel uit als je er wat mee gedaan hebt, maar dat doet zelfgeklopte slagroom ook als je er niks door doet.
Ik gebruik het ook wel, maar dan alleen voor eigen gebruik, en dat gaat prima. (gemakzucht )
Anders gebruik ik altijd eigen geklopte met klopfix.
Uit een spuitbus zou ik ook niet snel gebruiken. Uit een pot weer wel
Ik gebruik wel eens van Friesche vlag de kant en klare maar deze doe ik dan toch nog eerst opkloppen en evt klopfix. Maar meestal met alleen kloppen is hij al stevig genoeg.
Ik heb kant-en-klare slagroom uit een spuitbus van Hollandia gekocht..
Zou dat lukken?? en als ik nu een dijkje maak van botercreme? zou dat iets schelen?
Met een dijkje zal het er niet uitlopen, maar het gaat wel helemaal in je kapsel trekken, want na een paar minuten wordt het al vloeibaar.
die spuitbussen zijn te instabiel...
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » kant-en-klaar slagroom in taart
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.