1

Onderwerp: kant-en-klaar slagroom in taart

Kan ik kant-en-klare slagroom gebruiken in mijn taart. Heeft iemand daar ervaring mee? zakt het in?

2

Re: kant-en-klaar slagroom in taart

Mijn buurvrouw heeft het pas geleden gedaan en ik heb van haar geen klachten gehoord.

3

Re: kant-en-klaar slagroom in taart

Bedoel je uit een spuitbus? Die zakt supersnel in. Uit zo'n pot minder snel, maar het loopt evengoed wel uit als je er wat mee gedaan hebt, maar dat doet zelfgeklopte slagroom ook als je er niks door doet.

If life gives you lemons, make lemoncurd.

4

Re: kant-en-klaar slagroom in taart

Ik gebruik het ook wel, maar dan alleen voor eigen gebruik, en dat gaat prima. (gemakzucht  :o )
Anders gebruik ik altijd eigen geklopte met klopfix.

Joyce
Beter 1 taart in de mond dan 10 op de grond :) ! https://www.facebook.com/lekkersvansjois

5

Re: kant-en-klaar slagroom in taart

Uit een spuitbus zou ik ook niet snel gebruiken. Uit een pot weer wel  :Y

6

Re: kant-en-klaar slagroom in taart

Ik gebruik wel eens van Friesche vlag de kant en klare maar deze doe ik dan toch nog eerst opkloppen en evt klopfix. Maar meestal met alleen kloppen is hij al stevig genoeg.

Groetjes Bianca

7

Re: kant-en-klaar slagroom in taart

Ik heb kant-en-klare slagroom uit een spuitbus van Hollandia gekocht..

Zou dat lukken??  en als ik nu een dijkje maak van botercreme? zou dat iets schelen?

8

Re: kant-en-klaar slagroom in taart

Met een dijkje zal het er niet uitlopen, maar het gaat wel helemaal in je kapsel trekken, want na een paar minuten wordt het al vloeibaar.

If life gives you lemons, make lemoncurd.

9

Re: kant-en-klaar slagroom in taart

die spuitbussen zijn te instabiel...