Onderwerp: Wanneer beginnen?
Ik moet/mag/wil 23 juli een 'trouwtaart' maken. Trouwerij is al geweest, nu een feestje voor de thuisblijvers.
Ik moet nog even navragen voor hoeveel mensen het moet worden, maar hoeveel tijd van tevoren moet je aan zo'n project beginnen?
Ik zie hier creaties voorbij komen waar ik nog niet over durf te dromen, waar voor mijn gevoel weken werk in zit, maar dat kan haast niet, want dan is het niet vers meer..
Ik heb al een paar keer een met marsepein bekleed taartje gemaakt, cc met toef botercreme, maar veel verder kom ik nog niet. Zo'n taartje start ik op dag 1 op en maak ik af op dag 2, maar dan zit er ook geen druk achter.
Ik heb straks wat you tube filmpjes over ganache bekleden zitten kijken (tip via dit forum), maar zij heeft het regelmatig over 'in de vriezer zetten en morgen weer verder'.
Hoe pakken jullie dat aan?
Moet ik alleen nog even bedenken wat voor taart ik dan ga maken.
Bruid is Engels en houdt ABSOLUUT niet van de traditionele engelse fruitcake (soort cake met krenten heb ik begrepen), maar omdat het een verrassing is, kan ik het ook niet echt navragen (plus dat ze nu op huwelijksreis zijn..).
Het moet wel een kleurig geheel worden... paars, blauw, geel, oranje, rood en groen.