ik gebruik het recept vsn suikertaartjes-Suuz en mijn eieren zijn altijd ongelofelijk luchtig
alleen...zodra ik de bloem er door begin te spatelen (niet mixen) dan begint het mengsel ietsjes in te zakken, Ik giet het dan zo snel mogelijk in de vorm en in de oven..
Bakken gaat goed, gaart goed, ziet er mooi uit, smaakt super
alleen.........mijn kapsel rijst nooit meer als 1 cm dan de hoevelheid die ik erin gooi. de mooie 8 tot 10 cm hoge kapsels bereik ik gewoon niet.
als ik de 26cm (5cm hoog) vorm gebruik dan gebruik ik 6 eieren M. 2/3 gevult, randen verhoogd tot 10cm met bakpapier, maar helaas kapsel worden niet hoger als 5 cm
iemand tips?
ps: ik zie ook bij sommige alternatieve biscuit recepten KRISTALsuiker staan, ik gebruik altijd poedersuiker (zelfgemaakte poedersuiker) zit daar een verschil in?
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.