Onderwerp: vraagje over champagnevulling
Hoi allemaal!
Ik ben volop aan het experimenteren met verschillende soorten vullingen en wou mij binnekort eens wagen aan een chamagnevulling .
Ik heb via de zoekmachine al een paar tips gevonden maar had toch nog steeds een vraagje.
Ik heb hier de champagne van patidesse liggen, maar in wat kan ik die het beste doen? Ze hebben hier thuis namelijk niet zo graag bc. Kan je die patidesse ook in slagroom of mascarpone doen? Kan je ook die patidesse in het recept gebruiken van deze site voor de champagnecréme?
Nog een vraagje: ik heb via de zoekmachine gevonden dat het recept op deze site van champagnecreme in de koelkast bewaard moet worden. Maar toch zie ik bij bijna alle bruidstaarten dat ze gevuld zijn met deze vulling. Deze taarten staan dan toch ook een hele avond niet in de koelkast? Kan dat dus geen kwaad?
Sorry voor de vele vraagjes, hopelijk kunnen jullie me helpen !!
Vriendelijke groetjes