Mij Buuf en ik doen alles samen met bakken.
Wij hebben 'm ook gekocht en zij heeft 'm eergisteren gebakken en gisteren bekleed.
Als ik me goed herinner is het als volgt:
Allereerst insmeren met Crisco of wajangmargarine (geen boter of spray!!!) en bloem erin doen.
Dan de onderkant (zonder gaatje) vullen tot hij bijna overloopt. Dan de bovenkant erop doen en afbakken.
Als hij klaar is kun je met een saté prikker in het gaatje prikken om te kijken of hij gaar is. Tijdens het afkoelen af en toe draaien zodat de print er aan beide kanten goed in komt te staan.
Nou succes!
Bij ons is hij goed gelukt....
Mocht ik wat vergeten zijn laat ik het wel weten.
Oh ja de mix hebben we aangehouden 330 gram met 5 eieren...
http://www.deleukstetaarten.nl/forum/vi … ?id=153093
Liefde is gratis, raar dat sommigen er dan nog zo zuinig mee zijn. ;-)
Liefs, Ricky