Onderwerp: Wijnsteenzuur
Hé allemaal!
Ik ben nieuw op dit forum, dus stel me vlug even voor:
Ik ben Kim en kom uit België (aan de kust). Eén van mijn hobbies is bakken (van taarten tot cupcakes). Ja, een echte bak-oholic
Ik vind deze site echt super en haal er veel hulp uit. Ik kijk ook vaak op het forum, maar heb nog nooit zelf iets gepost
Nu zit ik met een klein probleempje. Het is niet echt een bak-probleem, maar misschien kunnen jullie me toch helpen...
Ik heb een opdracht gekregen om in juli een verjaardagsfeest aan te kleden met veel cupcakes, een taart en pommes d'amour (die suiker-appels van op de kermis).
Dit laatste heb ik dus nog nooit gemaakt. In één van mijn kookboeken heb ik er een receptje voor gevonden, maar hier werd vermeld om er enkele druppels "wijnsteenzuur" in te doen. Ik kan het hier nergens vinden in de buurt, dus weet misschien iemand een alternatief? En waar dient dit eigenlijk precies voor?
Bedankt