Onderwerp: uitgeharde fondantbloemetjes
Sorry als het onderwerp al 100 keer voorbij is gekomen en dubbel sorry als het hier verkeerd staat. Ben nog een beetje aan het wennen hier.
Ik heb een paar vraagjes met betrekking tot uitgeharde fondant bloemetjes. In afwachting van mijn bestelling waar tylose bij zit ben ik alvast gaan experimenteren met puur fondant. Ik heb bloemetjes gemaakt en die laten drogen. Nu zijn ze behoorlijk hard geworden maar ik vraag me een paar dingen af.:
1. kun je deze bloemetjes nog eten, of gebruik je ze voor de sier en dat men ze van de taart afhaalt voor het eten?
2. hoe lang kun je ze bewaren en nog gebruiken?
3. gelden de antwoorden op bovenstaande vragen ook voor fondant + tylose?
4. Gelden de antwoorden op bovenstaande vragen ook voor marsepein, al dan niet met tylose?
5. wordt marsepein uberhaupt wel hard als je het laat drogen, zonder tylose?
Haha, lekker die vragen.
Groetjes Vlinderbloem