Onderwerp: Allemaal vragen van een niet zo ervaren bakster
Hallo allemaal,
Ik heb even wat verschillende vragen..
Afgelopen weekend heb ik voor mijn eigen verjaardag een stapel taart gemaakt (mijn 1e stapel)
Maar ik kreeg de taarten helemaal niet strak allemaal hobbels en bobbels (ik gebruik de onderkant als bovenkant) komt dit door het warme weer?
en ik had vulling gemaakt met tropische vruchten en slagroom, (dus telkes in / uit de koelkast) afgesmeerd met botercreme 1:1 met een paar lepels abrikozen jam, nu ging dus de marsepein smelten, komt dat door de jam? of door in / uit de koelkast?
en voor het stapelen had ik rietjes gebruikt, ging prima maar hoe doe je nou zoiets, moet ik die eruit vissen zodat de eters niks merken? of moet ik tegen de eters zeggen dat er rietjes inzitten?
ik mag over een aantal maandjes ook een bruidstaart maken, dus dat wordt ook stapelen, maar dan wil ik niet zo klungelen zoals dit weekend..
Heeft er iemand tips voor mij?
Alvast bedankt!
Groetjes Jessica