Huh, hoe doe je dat dan? Ik heb ook pme en hij kwam perfect strak eruit, wel bake even stripes gebruikt en water (jouw tip) gesprayed.
Mijn pme bakpannen hebben afgeronde hoeken, dus hoe strak mijn kapsel er verder uit komt de hoekjes zijn rond.
Als het dan zo is dat de zijkant (door de te hoge temp) eerder gaar is en niet genoeg omhoog komt dan blijven die hoeken lager dan de rest van je kapsel. Die lopen dan niet rond maar zijn lager dus als je het kapsel dan gaat omkeren, snijden etc wordt het (oké iet wat overdreven misschien) bijna een bolletje. Vandaar mijn blanda opmerking.
Snap je wat ik bedoel??
Die bake even strips klinken wel handig voor dit probleem maar als ik lees dat de zijkant niet bruin wordt en kruimelig blijft ga ik weer twijfelen. Daarbij heb ik ook wel een beetje zoiets van......wat een hoop toeters en bellen (gedoe) om een vierkant kapsel te bakken
@ go4cake: ik hoop niet dat je het erg vind dat ik zo veel in je topic reageer......
Shower the people you love with love - James Taylor and me ;-)