En zie hier de teloorgang van mijn cake:
Hier had ik nog goede hoop, sterker nog ik dacht: het tij is gekeerd en vanaf nu kan ik kapsels gaan maken zonder de mix! (ik heb de extra deep pannen dus hier is ie zeker 11 cm hoog)

Hier dacht ik, ach dat ene kleine deukje daar links achter geeft niet:
Hier begon ik toch al ernstig te twijfelen:

En hier had ik alle hoop verloren:

En hier was ik blij dat ik voor de zekerheid 2 pakken cakemix van de supermarkt had mee genomen:

Ik heb het precies zo gedaan als de beschrijving voorschreef. Op 160 graden, niet eerder dan 30 minuten de oven open gedaan (maar toen was ie al volledig ingestort). Het beslaf zag er ook goed uit, luchtig en stevig.
Ik heb het idee dat de temp te hoog was waardoor de binnenkant geen tijd heeft gehad te garen. De randen zijn prachrig hoog, 9 cm maar ja, daar heb je niks aan zonder binnenkant. 
Als ik me er nog een keer aan ga wagen ga ik bakken met oplopende temperaturen, beginnend op 140 graden en dan gaat ie denk ik een klein uurtje de oven in...
Life is what you bake it.