Onderwerp: Merinque botercreme
Hoe maak je dit??
Misschien iemand een recept van??
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Merinque botercreme
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Hoe maak je dit??
Misschien iemand een recept van??
http://www.deleukstetaarten.nl/recept/1 … ringue%29/
Of deze: http://www.deleukstetaarten.nl/recept/1 … r%C3%A8me/
Staat gewoon links in de balk via recepten en dan vullen............
Maar als dit met 140 gram eiwitten is(is dus van een rauw ei) dan is het toch een rauw product wat je eet??
Of heb ik dat nu verkeerd???
Maar als dit met 140 gram eiwitten is(is dus van een rauw ei) dan is het toch een rauw product wat je eet??
Of heb ik dat nu verkeerd???
Je verwarmt het toch?
En je kan het ook met eiwitpoeder maken............
Tsja echt verwarmen?
Maar ga het wel gelijk even proberen.
Bedankt voor de tip
Move to ~> Bakken & Vullen
Je kunt ook italian meringue botercreme maken. Je maakt dan eerst een gloeiendhete suikersiroop dat je al kloppend bij de eiwitten giet. Dit is zo heet, dat de eiwitten zeker weten gaar worden.
http://www.youtube.com/watch?v=IxWmiHRTMz8j
In het filmpje gebruiken ze een suikerthermometer. Omdat ik die niet heb, doe ik het altijd zonder. De suiker en water aan de kook brengen en dan zachtjes laten doorkoken tot alle suiker is opgelost en de siroop nog helder is.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Merinque botercreme
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.