Onderwerp: hoe lang van te voren maak ik biscuitdeeg en botercreme?
Ik ben nog niet zo'n ervaren bakster en nu krijg ik gelijk een vuurdoop door 3 taarten te moeten bakken voor volgend weekend.
Veel fondant figuurtjes heb ik al klaar en in alle rust kunnen maken.
Maar nu vraag ik me af hoe lang van te voren kan ik de biscuit maken?
Ik wil ze eigenlijk niet invriezen, want ik heb geen plek in mijn kleine vriezer. Blijft biscuitdeeg nog wel een paar dagen vers of moet ik het echt de dag van te voren bakken?
En hoe zit het met de botercreme? Hoe lang van te voren kan ik die maken? En als ik hem klaar heb hoe lang van te voren moet ik hem dan uit de koelkast halen om te kunnen gebruiken?
De vullingen maak ik wel pas een dag van te voren want ik wil moussen maken en dat lijkt me handiger om vlak van te voren te doen toch?
Er zit slagroom door heen namelijk...
Ik heb al aardig wat doorzocht hier op het formum maar ik kan net niet helemaal antwoord vinden op mijn vragen. Hopelijk weten jullie als ervaren baksters het antwoord!