1

Onderwerp: Chocolade

Als jullie chocolade biscuitdeeg maken , raspen jullie de chocolade of smelten jullie de chocolade

Re: Chocolade

Hallo

15 % van de bloem vervangen door cacao.

mvg

Als je zondigt zondig dan lekker

Re: Chocolade

lang delftje schreef:

Hallo

15 % van de bloem vervangen door cacao.

mvg


Dank je wel , alleen in gebruik kant en klaar biscuit mix van funcakes. Daar dan gewoon 15% vanaf halen en dat vervangen??

4

Re: Chocolade

Omschrijving van de webshop bij de biscuitmix: Tip: Voor een heerlijke chocolade biscuit 40gr. cacao, 20gr. poedersuiker toevoegen en ong. een half ei. Nog lekkerder is om gesmolten of geraspte chocolade toe te voegen.

Het topic van Adrienne ook al gelezen? http://www.deleukstetaarten.nl/forum/vi … ?id=149071  ;)

5

Re: Chocolade

of deze:
http://www.deleukstetaarten.nl/forum/vi … ?id=149071

Re: Chocolade

Dank jullie wel voor de tip