Onderwerp: Chocolade
Als jullie chocolade biscuitdeeg maken , raspen jullie de chocolade of smelten jullie de chocolade
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Chocolade
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Als jullie chocolade biscuitdeeg maken , raspen jullie de chocolade of smelten jullie de chocolade
Hallo
15 % van de bloem vervangen door cacao.
mvg
Hallo
15 % van de bloem vervangen door cacao.
mvg
Dank je wel , alleen in gebruik kant en klaar biscuit mix van funcakes. Daar dan gewoon 15% vanaf halen en dat vervangen??
Omschrijving van de webshop bij de biscuitmix: Tip: Voor een heerlijke chocolade biscuit 40gr. cacao, 20gr. poedersuiker toevoegen en ong. een half ei. Nog lekkerder is om gesmolten of geraspte chocolade toe te voegen.
Het topic van Adrienne ook al gelezen? http://www.deleukstetaarten.nl/forum/vi … ?id=149071
Dank jullie wel voor de tip
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Chocolade
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.