1

Onderwerp: Slagroom taart

Hallo dames,

Ik ben nieuw bij de leukste taarten.
Ik heb een vraag aan jullie. Ik wil slagroom taart maken maar weet niet hoe ik het moet afsmeren?

Kan iemand mij helpen.

groeten yasemin

Re: Slagroom taart

Afsmeren met slagroom. Het liefst aangevet. Met een spatel tegen de zijkant aan afsmeren en op de bovenkant. Daarna kun je vlokken/nootjes etc. tegen de zijkant aan plakken.

Voor mijn taarten kijk op: www.tiptoptaarten.nl!!

3

Re: Slagroom taart

en niet te lang smeren want anders wordt t boter

Re: Slagroom taart

etmc schreef:

en niet te lang smeren want anders wordt t boter

Ook leuk, dan heb je een botertaart :D

Voor mijn taarten kijk op: www.tiptoptaarten.nl!!

5

Re: Slagroom taart

met smeren heb je dat toch niet? Heb ik nog nooit gehad in ieder geval. Wel als je het te lang klopt  :D

Ik wens iedereen hele fijne feestdagen en een goed 2012!!

6

Re: Slagroom taart

dus vullen en bekleden met aangevet slagroom.

Dames echt bedankt. Ga volgende week gelijk aan de slag

7

Re: Slagroom taart

Ik smeer meestal eerst alleen de zijkanten. Doe dan de hagelslag/vlokken/nootjes op een bord. Dan kan je de taart aan de boven en onderkant vast houden en erin deppen. Daarna met een mes de bovenkant in smeren en bespuiten met slagroom.

Snap je hem?

www.lindelicious.nl       Elke taart uniek!

Re: Slagroom taart

Jaja, zo doe ik het ook wel eens.. Het is maar net waar je zin in hebt en wat je fijn vind :) toch :)

Voor mijn taarten kijk op: www.tiptoptaarten.nl!!

9

Re: Slagroom taart

Lilar schreef:

Ik smeer meestal eerst alleen de zijkanten. Doe dan de hagelslag/vlokken/nootjes op een bord. Dan kan je de taart aan de boven en onderkant vast houden en erin deppen. Daarna met een mes de bovenkant in smeren en bespuiten met slagroom.

Snap je hem?


1x zo geprobeerd en taart gleed uit elkaar :lol:
Nu doe ik t eerst afsmeren en dan handje voor handje de nootjes oid erop :D

Trotse mama van Iris en Milan, en wonder nr 3 onderweg <3

10

Re: Slagroom taart

MamaAlisha schreef:

1x zo geprobeerd en taart gleed uit elkaar :lol:
Nu doe ik t eerst afsmeren en dan handje voor handje de nootjes oid erop :D

Ik zet hem tussen vullen en afsmeren nog in de koelkast. Dan kan de slagroom weer aansterken/opstijven. Heb blijft dan eigenlijk altijd goed plakken.
Maar gewoon proberen wat je het fijnst vindt.

www.lindelicious.nl       Elke taart uniek!