Onderwerp: Wie wil mij helpen
Ik wil een feyenoordtaart voor mijn dochter haar verjaardag maken.
Nu maakte ik altijd taarten met marsepein erop, mijn vraag is of iemand mij kan vertellen wat het verschil is tussen fondant en marsepein? En wat ik volgens jullie het beste kan gebruiken.
Ook vind ik het leuk om namen enz. op de taarten te schrijven.
Zelf deed ik chocolade smelten en dan van een tuitje van bakpapier alles schrijven, is dit ook mogelijk met een icingset uit de webshop en als ik hier dan een mondje bij bestel, kan ik deze er gelijk opdraaien, ik hoop dat iemand mij uit ervaring hiermee kan helpen.
En hebben jullie misschien nog andere tips voor mij?
Nog een laatste vraag:
Ik wil voor het eerst misschien marsepein/fondant via deze webshop bestellen, aangezien ik op texel woon, moet het door de postbode bezorgd worden, vind het wel een raar idee, doet iemand dit wel vaker.
Ik wacht jullie reactie af en hoop dat een mooie taart voor mijn dochter haar 9e verjaardag te maken