Onderwerp: Fondant of Marsenpein?
De titel zegt het al, twijfelgeval tussen Fondant en Marsenpein..
Wat is fijner voor een klein taartje?
Lekker,
beterder,
makkelijker?
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » Fondant of Marsenpein?
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
De titel zegt het al, twijfelgeval tussen Fondant en Marsenpein..
Wat is fijner voor een klein taartje?
Lekker,
beterder,
makkelijker?
Wat lekkerder is hangt af van je smaak. Wat je prettiger vindt werken is ook aan jou. Voor boetseersels die een beetje stevig moeten zijn is fondant versterkt met tylose het makkelijkste. Om zelf felle kleuren te maken werkt marespein het handigdste. Voor echt wit kan je het beste fondant hebben, want marsepein met witte kleurstof is niet ideaal.
Succes!!
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » Fondant of Marsenpein?
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.