Onderwerp: Iemand ervaring met afsmeren met hazelnoot patidess?
Hallo,
Fijn dat je mijn berichtje wilt lezen!
Ik heb al eerder patidess gebruikt, maar heb zojuist voor het eerst de hazelnoot patidess door bc 1:1 gedaan en het was de bedoeling om er ook mee afsmeren...maar omdat er best veel olie (of een andere vloeistof die daarop lijkt) in het potje zat, ben ik bang dat ik er niet mee af kan smeren. Ik heb wel geprobeerd om het door te roeren, maar weet niet of er dan niet alsnog teveel "nat" in de bc zit om mee af te smeren. Ik heb nu ongeveer 40 gram patidess op 750 gram bc gebruikt.
Ik heb inmiddels meerdere topics doorgespit en ik kwam ergens tegen dat er stukjes in de hazelnoot patidess zouden zitten en daarom niet fijn zou zijn om mee af te smeren, maar ik ben geen enkel stukje tegengekomen, dus dat zou volgens mij nu geen probleem hoeven te geven.
Ik hoop dat iemand, al dan niet uit eigen ervaring, weet of ik en/of mijn taart in de problemen ga komen als ik met de patidess hazelnoot af ga smeren...
In ieder geval alvast bedankt voor het willen meedenken/helpen!
Zoete groet,
Mandy