Onderwerp: Wat anders dan boter créme
Hallo
Ik gebruik altijd boter crème onder de fondant maar ik vind dit te vet.
Zijn er misschien ook nog andere mogelijkheden om onder het fondant te doen dat niet zo vet is en lekker smaakt.
Groetjes Inge
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » Wat anders dan boter créme
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Hallo
Ik gebruik altijd boter crème onder de fondant maar ik vind dit te vet.
Zijn er misschien ook nog andere mogelijkheden om onder het fondant te doen dat niet zo vet is en lekker smaakt.
Groetjes Inge
Chocopasta, gezeefde jam. Als het voor eigen gebruik is slagroom, omdat deze kan gaan smelten. Mascarpone
Zoiets..?
Lemon curd........ganache........even kijken bij de FAQ's http://www.deleukstetaarten.nl/faq/71/H … bekleden?/
Ik gebruik voor zowel vullen als afsmeren pati krem. Dit is een soort ongezoete slagroom, maar lang niet zo vet.
Chocopasta, gezeefde jam. Als het voor eigen gebruik is slagroom, omdat deze kan gaan smelten. Mascarpone
Zoiets..?
Bedankt voor de tip daar had ik dus echt niet aan gedacht dat dat ook kon..
Lemon curd........ganache........even kijken bij de FAQ's http://www.deleukstetaarten.nl/faq/71/H … bekleden?/
Bedankt voor de site ben er wijzer van geworden. Kan ik wat anders proberen dat alleen botercréme
Ik gebruik voor zowel vullen als afsmeren pati krem. Dit is een soort ongezoete slagroom, maar lang niet zo vet.
waar kun je dat halen? en dat kun je ook gewoon er over heen smeren? zodat de fondant niet smelt?
met pati creme moet je echt uitkijken hoor...
heb een keer toeven gespoten op fondant maar dat ging finaal mis..
de toeven vielen er stuk voor stuk af het fondant ging helemaal smelten.
toch te veel vocht in pati creme dus...
met pati creme moet je echt uitkijken hoor...
heb een keer toeven gespoten op fondant maar dat ging finaal mis..
de toeven vielen er stuk voor stuk af het fondant ging helemaal smelten.
toch te veel vocht in pati creme dus...
oh dat is balen, dat is mij nog nooit overkomen....gelukkig (even afkloppen)...nou bekleed ik mijn taarten meestal met marsepein, maar heel soms ook met fondant en nog nooit last gehad van smelten.
Dit is het nu: http://www.unileverfoodsolutions.nl/pro … sique.html
Je kan het oa bij sommige sligro's krijgen.........
Dit is het nu: http://www.unileverfoodsolutions.nl/pro … sique.html
Je kan het oa bij sommige sligro's krijgen.........
Ik heb ook nog 2 pakken staan tot half mei goed, maar na een keer proberen durf ik het niet meer aan, en pak toch de 1:1 botercreme..........
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » Wat anders dan boter créme
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.