Onderwerp: taart plakt aan taartrooster
Na het bakken van de biscuit stort ik mijn taart op het taartrooster, verwijder het bakpapier en laat de taart afkoelen.
Zover geen problemen, maar de taart plakt verschrikkelijk aan het taartrooster, zo erg dat als ik de taart eraf wil halen ik meestal de hele onderkant beschadigd heb.
Ik heb al van alles geprobeerd, helemaal laten afkoelen,maar dan trek ik zowat de onderkant los als de taart van het rooster moet. Of na elke 5 minuten de taart "losmaken" en een beetje draaien, maar evengoed een beschadigde taart.
Nu weet ik wel dat dit de onderkant is, maar heeft iemand een tip voor me om dit te voorkomen?
Ik heb wel gelezen dat sommige de taart op bakpapier storten, maar dat wordt door anderen weer afgeraden.
Of moet ik gewoon de bovenkant van de gebakken taart maar bovenkant laten en er een stuk afsnijden, maar is dit goed te besmeren met botercreme en te bekleden.
Graag tips aub
http://www.facebook.com/pages/Home-made … 1595328591