1

Onderwerp: botercreme en bankketbakkersroom

Ik ga vandaag de taarten vullen normaal doe ik een laag jam, een laag botercreme en een laag bankketbakkersroom.

buiten kant smeer ik gewoon botercreme in.
Maar nu mijn vraag, kan ik de bankketbakkersroom door de botercreme heen roeren? en kan ik dit dan ook aan de buiten kant van het biscuit smeren en dan fondant er op?

Het geheel omdat er bankketbakkersroom in zit moet dit in de koelkast bewaart worden?

alvast bedankt

Re: botercreme en bankketbakkersroom

nooit afsmeren met BBR
BBR moet altijd in de koelkast, maximaal een half uur eruit en minimaal 1 uur terug koelen

groetjes Tirza     
www.facebook.com/TaartvanTirs

3

Re: botercreme en bankketbakkersroom

Dat kan wel, maar dan kun je er niet meer mee afsmeren. Dus je kunt er wel mee vullen, maar dan weer gewoon met bc (zonder bbr) afsmeren. En zoals Tirza al zegt, goed koelen!

I will have poetry in my life. And adventure. And cake. Cake above all - William Shakespeare & me