Onderwerp: fruit in biscuit ?? hoe doen
hoi ik had graag een biscuit gebakken met fruit in dus wel in de biscuit zelf niet als vulling of is dat iets dan enkel een prof bakker kan met zijn gespecialiseerde ?
iem tips hoe het moet
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » fruit in biscuit ?? hoe doen
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
hoi ik had graag een biscuit gebakken met fruit in dus wel in de biscuit zelf niet als vulling of is dat iets dan enkel een prof bakker kan met zijn gespecialiseerde ?
iem tips hoe het moet
bedoel je zo'n paastulband? met rozijntjes etc erin?
allerhande heeft dit recept namelijk vast wel online staan
iig het fruit even door de bloem halen. Dan schijnt het minder te zakken.
nee ik bedoel echt in de biscuit bij ons (in belgie ) zitten der meestal hier en daar stukjes fruit in voor de rest is dat dan gewoon vullen met het een of ander zoals een gewone biscuit maar idd het fruit mag geen puree worden of op de bodem zakken
werk hetzelfde als met een frangipane als je die met fruit maakt.
Neem verse vruchten zoals aarbeien zwarte bessen etc. Ingevroren word soep.
leg ze op je deeg en duw ze maar net aan, zodat ze een paar mm erin zakken. zeker niet verder.
Tijdens het bakken gaat je deeg meer vloeien, waardoor de vruchten erin zakken en de bovenzijde net zichtbaar blijft. al dan niet in een kuiltje.
Ik doe dit wel eens met gestoofde rozijnen en dat gaat prima
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » fruit in biscuit ?? hoe doen
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.