1

Onderwerp: fruit in biscuit ?? hoe doen

hoi ik had graag een biscuit gebakken met fruit in dus wel in de biscuit zelf niet als vulling of is dat iets dan enkel een prof bakker kan met zijn gespecialiseerde  ?
iem tips hoe het moet

2

Re: fruit in biscuit ?? hoe doen

bedoel je zo'n paastulband? met rozijntjes etc erin?

allerhande heeft dit recept namelijk vast wel online staan

N-Joy Cakes

3

Re: fruit in biscuit ?? hoe doen

iig het fruit even door de bloem halen. Dan schijnt het minder te zakken.

If life gives you lemons, make lemoncurd.

4

Re: fruit in biscuit ?? hoe doen

nee ik bedoel echt in de biscuit bij ons (in belgie ) zitten der meestal hier en daar stukjes fruit in voor de rest is dat dan gewoon vullen met het een of ander zoals een gewone biscuit maar idd het fruit mag geen puree worden of op de bodem zakken

Re: fruit in biscuit ?? hoe doen

werk hetzelfde als met een frangipane als je die met fruit maakt.

Neem verse vruchten zoals aarbeien zwarte bessen etc. Ingevroren word soep.
leg ze op je deeg en duw ze maar net aan, zodat ze een paar mm erin zakken. zeker niet verder.
Tijdens het bakken gaat je deeg meer vloeien, waardoor de vruchten erin zakken en de bovenzijde net zichtbaar blijft. al dan niet in een kuiltje.

6

Re: fruit in biscuit ?? hoe doen

Ik doe dit wel eens met gestoofde rozijnen en dat gaat prima