Onderwerp: Bruidsstapeltaart in de vriezer of niet?
Volgende maand ga ik de bruidstaart voor mijn zoon en schoondochter maken. M'n eerste bruidstaart! Ik heb al zo'n stuk of 25 taarten gemaakt het laatste half jaar (zie mijn site), maar ik ben hier toch best wel nerveus over.
Ik zit me n.l. af te vragen, wat nou het verstandigst is: twee dagen van te voren beginnen met bakken (4-Laags wordt hij), en 1 dag voor de bruiloft bekleden en decoreren, want dan hoef ik de taarten niet in te vriezen of elke week 1 taart helemaal afmaken en in de vriezer bewaren en 1 dag voor de bruiloft alles op elkaar stapelen. Het is dan 19 mei en ik ben zo bang, dat de marsepein gaat smelten, als hij uit de vriezer komt.
Maar ik ben ook bang om alles op de laatste dagen aan te laten komen, want stel je voor, dat er iets vreselijk verkeerd gaat.......Dan heb ik geen tijd meer om het opnieuw te doen!
Wat doen jullie, ervaren baksters over het nalgemeen?