Als je goed leest:
Voeg het hazelnootaroma toe aan de espresso. Vul met water aan tot 200 ml. Meng de mix en de suiker goed met het vocht en laat 15. minuten rusten. Sla nu de slagroom met de suiker stijf. Maak nu de hazelnootmoccacrème; Klop de boter romig en voeg in gedeelten het mixmengsel toe. Volg verder de aanwijzingen op de verpakking van de mix voor botercrème.
Neem een plak progres en schep hierop 1/3 van de crème. Leg er een tweede plak progres omgekeerd bovenop en doe hierop de helft van de geslagen room. Zet de derde plak hier omgekeerd op. Smeer de bovenkant in met crème. Smeer de zijkanten van de taart in met de rest van de slagroom. Zet de zijkant van de taart aan met nougatine of gebruneerd amandelschaafsel. Gebrande gemalen hazelnoten zijn ook erg lekker. Garneer de bovenkant met de resterende crème, nootjes en chocoladerolletjes.

Groetjes Karine