Onderwerp: tips, 60 cupcakes maken
Hallo!
zou ik even gebruik mogen maken van jullie ervaringen?
half mei vieren wij onze gezamenlijke verjaardag, en nu wilde ik een stuk of 60 cupcakes maken met marsepein/fondant erop. Ik heb al wat geoefend (het bekleden lukt wel), maar er gaan maar 12 cupcakes in mijn vorm, en om dat nu allemaal de dag vantevoren te doen...
ik wilde ze dus vantevoren maken, en invriezen, maar hoe doe ik dat het beste zodat ze mooi invriezen, ontdooien en de papiertjes niet loslaten?
hoe lang laat ik ze afkoelen, hoe vries ik ze het best in (zak, doos etc.)?
en hoe ontdooi ik ze het beste, in een zak, of aan de lucht, of in de koelkast?
en hoe lang vantevoren? (wil ze ook vullen)
hoe lang vantevoren kan ik de marsepeinen rondjes maken om te bekleden?
alvast heeeel erg bedankt!
Femme Fataart