1

Onderwerp: SPOED vraagje:Schär Glutenvrije Biscuitmix

Ik heb de Schar Glutenvrije meelmix voor gebak en koekjes gekocht.
Gluten en lactose - vrij.
Nu wil ik net een biscuit gaan maken, maar nu staat er op de verpakking dat er melk toegevoegd moet worden. Maar 't is voor een koemelkvrije taart.  :s
Wie heeft deze mix weleens gebruikt?
Kan ik de melk vervangen door water?
Bij het recept moet ook margarine (wilde wanjang gebruiken), 't wordt dus niet echt biscuit, maar eerder cake. 't Wordt dus niet zo luchtig als biscuit. Wie gebruikt deze mix ook en kan wat zeggen over de smaak??

2

Re: SPOED vraagje:Schär Glutenvrije Biscuitmix

:think: volgens mij gebruiken ze dan soyamelk; heb het zelf nooit gemaakt, dus kan je verder niet helpen :nooo

Eerst denken dan doen..... zoooo moeilijk!
www.facebook.com/TaartNatuurlijk   www.taartnatuurlijk.nl

3

Re: SPOED vraagje:Schär Glutenvrije Biscuitmix

Ik heb vorige week met deze mix een koemelkvrije taart gemaakt en heb dus inderdaad sojamelk gebruikt (vanille smaak) en plantaardige boter. Was goed gelukt , maar is inderdaad meer cake dan biscuit, maar zeker niet minder lekker.

4 Laatst bewerkt door Patje72 (03-04-2011 20:52)

Re: SPOED vraagje:Schär Glutenvrije Biscuitmix

Twee keer is een beetje teveel van het goede  :o