Onderwerp: <spoedje> groot rechthoekig biscuit <spoedje>
He bah...
Nou zit ik al in tijd nood...mislukt natuurlijk ook nog eens een biscuit
En nou durf ik echt met de hand op m'n hart te zeggen dat er nog nooit iets is mislukt met bakken!....
Het is nogal een gevaarte, 35 x 25 (rechthoek).
Nou bak ik de "normale maten'' altijd 25 min. op 140 en dan 20 min. op 170. (ik weet dat dat verschilt per oven) En dan krijg ik ze er prachtig uit.
Omdat deze zo groot was heb ik op beide temperaturen 5 min extra gebakken. Resultaat: een vrij zwaar blok van 5 cm hoog...
Ik ga morgen weer opnieuw bakken, zouden jullie hier even wat over kwijt willen! Een derde kans zit er met het oog op de tijd niet in!
O ja: ik gebruik m'n ''eigen'' recept. dus geen mix.
dank je wel
En voordat ik het vergeet: Hoeveel biscuit zou je dan in de vorm gieten?
Dit is de lekkerste hobby ooit!