Onderwerp: Tips bij stapelen (drie hoog)
Hallo!
Hier alweer een onwetende beginner Voor mijn schoonmoeder die 50 wordt wil ik heel graag als verrassing een taart van drie hoog maken (22,5 cm, 17,5 cm en 12,5 cm). Ik heb al veel op het forum gezocht, maar kon óf de precieze antwoorden niet vinden, óf ik vond tegenstrijdigheden. Nou heb ik dus een paar vraagjes.
Allereerst: ik heb bamboe-dowels besteld om mee te stutten, maar nu lees ik hier en daar dat dit niet goed zou zijn? Waarmee raden jullie dan aan te stutten?
Ten tweede: is het bij een taart van dit formaat nodig om dikke tussenkartonnen (cake cards) te gebruiken, of zijn twee taartkartonnetjes op elkaar ook afdoende? Het voordeel van de taartkartonnetjes lijkt me dat de taarten mooi op elkaar aansluiten, zonder 'kiertje' ertussen, zeg maar. Echter, ik wil niet riskeren dat de taart door gaat zakken!
Alvast erg bedankt voor jullie tijd en moeite!
Lieve groet,
Natas
PS: ik denk dat dit topic in de goede rubriek staat, maar zo niet, dan hoor ik het graag