Onderwerp: swiss merenge botercreme
Misschien een overbodige vraag! maar weet het zelf niet zeker
Kan je met deze creme ook afsmeren?
ben net begonnen en dit lijkt mij een makkelijk recept de gewone botercreme lukt gewoon nooit!
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » swiss merenge botercreme
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Misschien een overbodige vraag! maar weet het zelf niet zeker
Kan je met deze creme ook afsmeren?
ben net begonnen en dit lijkt mij een makkelijk recept de gewone botercreme lukt gewoon nooit!
de gewone lukt nooit
hoe kan dat nou?
Pakje roomboter 5-10min loskloppen, dan blik poedersuiker er langzaam bijmixen, nog 5min doorkloppen, klaar. Dat kan toch niet fout gaan
Ik dacht dat je met de swiss niet kon afsmeren, maar weet dat niet zeker
ik smeer af met de swiss zonder problemen tot nu toe.
bedankt dames voor de info! ga het zo doen!
Iedere keer als ik de poedersuiker erbij doe gaat hij schiften dan zitten er van die stukjes in, misschien komt het omdat ik de poedersuiker er in een keer in doe
. ga het gewoon nog een keertje proberen! thanks!!
merEngue is een dans, merIngue zijn de eiwitten
ik gooi roomboter en poedersuiker altijd in 1x bij elkaar 10 min mixen en altijd goed,gebruik wel fijne poedersuiker
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » swiss merenge botercreme
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.