Onderwerp: swiss merenge botercreme

Misschien een overbodige vraag! maar weet het zelf niet zeker :s
Kan je met deze creme ook afsmeren? :/
ben net begonnen en dit lijkt mij een makkelijk recept de gewone botercreme lukt gewoon nooit! :s

2

Re: swiss merenge botercreme

:think: de gewone lukt nooit  :think: hoe kan dat nou?

Pakje roomboter 5-10min loskloppen, dan blik poedersuiker er langzaam bijmixen, nog 5min doorkloppen, klaar.  :think: Dat kan toch niet fout gaan :nooo

Ik dacht dat je met de swiss niet kon afsmeren, maar weet dat niet zeker :nooo  :o

Eerst denken dan doen..... zoooo moeilijk!
www.facebook.com/TaartNatuurlijk   www.taartnatuurlijk.nl

3

Re: swiss merenge botercreme

ik smeer af met de swiss zonder problemen tot nu toe.

Tegen de stroom ingaan is de enige manier om bij de bron te komen

Re: swiss merenge botercreme

bedankt dames voor de info! ga het zo doen!

Iedere keer als ik de poedersuiker erbij doe gaat hij schiften O-)  dan zitten er van die stukjes in, misschien komt het omdat ik de poedersuiker er in een keer in doe :o . ga het gewoon nog een keertje proberen! thanks!!

Re: swiss merenge botercreme

merEngue is een dans, merIngue zijn de eiwitten :)

groetjes Tirza     
www.facebook.com/TaartvanTirs

6

Re: swiss merenge botercreme

ik gooi roomboter en poedersuiker altijd in 1x bij elkaar 10 min mixen en altijd goed,gebruik wel fijne poedersuiker

Taarterijklavertjevier voor taarten en workshops