Onderwerp: 2x bekleden ala Peggy Porschen??
Afgelopen weekend heb ik 2 boeken gekocht van Peggy Porschen omdat er nu eenmaal prachtige taarten en koekjes in staan.
Het viel me op dat zij haar taarten bekleed met eerst een laag marsepein en daar overheen een laag fondant.
Ze gebruikt naar mijn begrippen ook vrij dikke lagen en omdat ik zelf altijd maar 1 laag gebruik vroeg ik mij af of er hier baksters zijn die het wel op haar manier doen en wat het voordeel daarvan is.
Mij lijkt het me wat te machtig/veel van het goede (kwestie van smaak natuurlijk) maar aan de andere kant zijn mijn taarten ook nog niet voor de helft zo strak dus kan nog een boel leren 
Wordt het inderdaad superstrak van!
Ik doe dan wel vrij dunne laagjes, maar samen wordt het dan toch nog wel vrij dik, daar moet je wel rekening mee houden.
, maar ja, dan gaat het vaak om fruitcake, afgesmeerd met abrikozenjam, en dat blijft anders erg bobbelig. 
Heb de tweede laag er weer afgetrokken, waarschijnlijk niet goed de onderste laag vochtig gemaakt maar heb de eerste laag toch mooi strak kunnen krijgen en nee geloof niet dat ik dit nog eens doe.