Onderwerp: soort taille in kapsel
Hoi,
ik heb het geprobeerd via de zoekmachine, maar daar kon ik het antwoord niet vinden.
Ik bakte mijn kapsel altijd met het biscuitrecept van de site, ging prima, maar mijn kapsel zakte middenin altijd wel in.
Afgelopen weekend voor het eerst de biscuitmix van de shop geprobeerd. Is een blijvertje (lekker snel en manlief vind het biscuit lekkerder). Na het bakken zakt het biscuit niet meer in (dat is dus verbeterd), maar nu zakt het biscuit tijdens het bakken in maar dan aan de zijkant. Het kapsel krijgt een soort van taille, zeg maar. Hoe kan dat?
Ik heb een 10, 20 en 30 cm vorm gemaakt. Allemaal hadden zij dat probleem. Ik heb de vormen tweemaal gebakken. De eerste keer op 170 C (hetelucht) en de tweede keer op 160 C (en toen ook iets korter, want de eerste keer waren ze te bruin). Getest met satestokje, zij waren allemaal gaar.
Kan iemand mij helpen?