Onderwerp: HELP......candymelts smelten echt niet, vanavond nodig
Hallo,
Wie kan me helpen? Voor mijn dochters traktaties morgen wilde ik caramelcakejes (gebakken in de brownie pop mold) dopen in de gesmolten candy melts.
Had het al een keer getest, wat niet zo goed ging. Toen kreeg ik het advies om er mycryo (cacaoboter) aan toe te voegen, dus ik had er alle vertrouwen in.
Zojuist wilde ik ze gaan maken, maar het wordt echt niet vloeibaar genoeg. Ik heb het au bain marie geprobeerd, alsook in de magnetron. Het wordt wel wat dunner, maar daarna weer hard en korrelig.
Betekent dit dat het TE heet is geworden of zo? Zijn ze nog te redden, of moet ik naar de winkel en maar gewoon witte chocolade halen? Dat lukt me wel.
Ik baal er wel van, want mijn dochtertje had juist een mooie kleur blauw uitgekozen.
Wie weet raad?? Alvast heel erg bedankt.