cakekrummels schreef: ik had alleen ergens gelezen dat je de rand kan verhogen met bakpapier...dat heb ik dus gedaan maar het was nog wel een heel gestoei....heeft iemand tips hoe je een rand van bakpapier mooi in de schaal krijgt???
Ik heb nooit begrepen dat je de blandaschalen kan ophogen. Volgens mij gaat dat nooit mooi worden omdat jet dan de hele achaal moet bekleden.
Of je moet het bakpapier zo weten te knippen dat er geen vouwen in je schaal terecht komen, maar hoe dat moet wil ik niet eens weten
cakekrummels schreef:Ik zag nu net ook op het forum dat je de oven per 15 min moet verhogen...heb ik dus niet gedaan...want achterop de zak van de biscuitmix staat daar niks over genoemd...gaat het nu wel goedkomen mijn taartje??
Het komt goed hoor. Ik hoog ook nooit mijn temperaturen op. En ach als het goed gaat zonder, waarom dan anders gaan doen 
Groetjes, Ilonka
Leven en laten leven, maar geniet van elke dag.